Advertisement

Winning Stroke: Interview with Surjit Singh Rajpurohit, COO, Amanora Mall, Pune, Maharashtra.

"Winners never quit and quitters never win." says Mr. Rajpurohit.

?

1) If not in the current Profession, You would be? 

Ans: Chef


2) One tune you always hum?

Ans: Stay in  alive  by Bee Gees


3) One Book to read when you want to motivate yourselves?

Ans. Marissa  Mayer And The  Fight To Save YAHOO!


4) One Dialogue of a movie that motivates you or you like the most?

Ans.   Movie Spiderman – With Great Power Comes Great Responsibility


5) The Place you never been to and always want to go?

Ans.   Iceland


6) An animal that signifies you & why?

Ans: Zebra. Zebras are adventurous, self-determined, passionate and dynamic


7) Choose one from each below : 

a) Marvel or DC   - Spiderman

b) Batman or Superman - Batman

c) Tom or Jerry   - Jerry

d) Chacha Chaudhary or Super Commando Dhruv-   Super Commando Dhruv


8) If your life was to be turned into a movie who would you like to play your part ?

Ans.   Robert de niro


9) Luck or Hard Work, What do you think weighs more in defining a successful Person?

Ans.   Hard work which turns into an opportunity. 


10) One best decision you ever made?

Ans.   Quitting a job and starting my consultancy firm.


11) A strategy that you always use to take your decisions in Personal or Professional life?

Ans. My gut instincts have helped me to make wise decisions.


12) Whose advise you seek when in dilemma?

Ans: In a dilemma, I listen to myself. I am my own mentor.

 

13) A line said by your closed one that you never forget?

Ans: Winners never quit and quitters never win.


Tags assigned to this article:

Advertisement

Around The World